Juliette valpar 2018

Så kom valparna

Valparna föddes redan på lördagen 17 november. Vi hade bestämt att Juliette skulle få ha sina valpar hos min mamma. Juliette bor sedan en tid redan där och min mammas hus ligger på samma gård, 10 meter från vårat hus. På fredag kvällen tyckte mamma att Juliette ändrat beteende. Hon hade viseligen ätit sin middag med god aptit men jag tog min säng och flyttade in till Juliette i mammas kök. Och tur var väl det för klockan fyra på lördagsmorgonen kom första valpen. Ingen kull är ju den andra lik och det här var en kull som krävde mera omsorg och nattvak från min sida. Fyra stycken blev det, två av varje kön. En kul detalj är att alla fyra har en spot på huvudet. Det var ganska stor skillnad i storlek på dom. På söndagen hade alla passerat sin födelsevikt och dom fortsätter nu att öka i sin egen takt. 

I ordning från höger, tik, hane, tik, hane.